Diensten

Onze diensten

Vriesen & Jan Voortman Bouw is een aannemersbedrijf met een breed aanbod aan diensten. Wij helpen u graag uw ideeën te realiseren. Dit doen wij het liefst op een persoonlijke manier. Heeft u zelf nog geen concreet beeld? Wij gaan samen met u aan tafel en voorzien uw wensen van een gefundeerd advies. Onze werkzaamheden vallen globaal in onderstaande 3 categorieën.

Aanbouw
Wilt u uw woning vergroten met een aanbouw? Hierdoor realiseert u beslist meer leef- en woonruimte. Bent u voor uw eigen begonnen en wilt u een kantoor aanbouwen, of wilt u meer ruimte op de bovenverdieping? Dit is uiteraard maatwerk, kijkt u gerust eventjes rond bij onze projecten en zie wie u voorgingen.

Verbouwing
Overweegt u uw woning te verbouwen, een dakkapel of dakraam te plaatsen? Wilt u meer licht in uw keuken, of een aantal muren verplaatsen? Voor al deze kleine en grote verbouwwerkzaamheden zijn wij uw oplossing.

Nieuwbouw
Wij zijn ook graag uw partner als het gaat om nieuwbouw. Of u nu kiest voor een traditionele woning, een woning onder architectuur of een kantoorpand. Wij realiseren uw wens en denken tevens mee over creatieve oplossingen. Zo profiteert u van onze expertise en bouwervarin